Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

АКСЕСОАРИ

Аксесоари за фазов контраст

Огромно разнообразие от аксесоари

С продуктите на MEIJI TECHNO е възможно да започнете от един базов модел и с времето да добавите огромен брой други аксесоари, с които да разширите възможните режими на работа, например – фазов контраст или тъмно поле. За всяка серия микроскопи се предлагат допълнителни обективи, окуляри, лещи, кондензори, филтри, адаптери за фотоапарати и камери.

Документирането никога не е било толкова лесно

Аксесоари

С микроскопите на MEIJI TECHNO снимането на изображения е лесно и достъпно. Независимо дали ще изберете USB видео камера или дигитален фотоапарат, прехвърлянето на заснетите изображения в компютър, тяхното систематизиране или допълнително анализиране е изключително бързо и безпроблемно.