Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МИКРОСКОП НА MEIJI TECHNO?

Превъзходна оптика

ICOS TM

Новата патентована оптична система на MEIJI TECHNO ICOSTM с корекция за безкрайност осигурява ярки и отчетливи образи с отлични цветове, висока резолюция и превъзходно плоско зрително поле.

Здравина и внимание към детайла

MEIJI TECHNO произвежда микроскопи, които са здрави и могат да Ви служат цял живот. Всеки, избрал продукт на MEIJI TECHNO, ще потвърди, че това са микроскопи с устойчива механична конструкция и отлична оптика. Микроскопите на MEIJI TECHNO се изработват “по старомодния начин“ – с качествени материали и внимание към всеки детайл. За разлика от своите конкуренти MEIJI TECHNO все още произвежда всички свои микроскопи изцяло в Япония.