Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

СТЕНДОВЕ ЗА СТЕРЕОМИКРОСКОПИ

Стенд със стълб

СТЕНДОВЕ СЪС СТЪЛБ

Тези стендове имат хромиран стълб, върху който се монтира фокусиращия блок. Така фокусиращият блок може да се движи нагоре или надолу, за да се постигне широка гама от работни разстояния. При тези стендове е лесна смяната на фокусиращия блок. Много стендове от този тип имат вградено осветление.

 

 

 

СТЕНДОВЕ С КОЛОНА

Тези стендове имат боядисана колона, която е неотделима част от фокусиращия блок. Много от тези стендове се предлагат с вградено осветление.

СТЕНДОВЕ С ШИРОКА РАБОТНА ПЛОЩ

Тези стендове са особено полезни, когато се работи с големи проби. Те изискват допълнително осветление.

СТЕНДОВЕ С РАМО

Тези стендове предлагат най-голяма гъвкавост по отношение на размера на пробата и позволяват микроскопът да се движи в по-голям диапазон. Тези стендове изискват допълнително осветление.