Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

АДАПТЕРИ ЗА КАМЕРИ И ФОТОАПАРАТИ

C-MOUNT АДАПТЕРИ

Всички микроскопски USB камери, както и всички дигитални или видео камери, които имат C-mount връзка, могат да се инсталират на всеки тринокулярен микроскоп на MEIJI TECHNO  като се използва подходящ C-mount адаптер.

C-mount адаптери

АДАПТЕРИ ЗА ОГЛЕДАЛНО-РЕФЛЕКСНИ ФОТОАПАРАТИ

Адаптерите за огледално-рефлексни фотоапарати са различни в зависимост от марката на фотоапарата и се състоят от Т-2 пръстен, фотоокуляр и приставка.

Т-2 пръстенФотоокулярПриставка

АДАПТЕРИ ЗА ЦИФРОВИ ФОТОАПАРАТИ

Адаптерите за цифрови фотоапарати могат да се състоят от един, два или три елемента в зависимост от марката и модела на фотоапарата.