Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

УЧЕБНИ МИКРОСКОПИ

Учебните микроскопи на MEIJI TECHNO са си спечелили завидна репутация заради отличната оптика, устойчивостта, разнообразните приложения и икономичността, на които никой производител на микроскопи не може да съперничи. Учебните микроскопи на MEIJI TECHNO се използват от години в стотици училища и университети по цял свят. Те са проектирани така, че да издържат дълги години работа дори и при невнимателно или неопитно боравене с тях в учебните лаборатории. Изработени са със стабилна изцяло метална конструкция. За разлика от останалите стереомикроскопи, учебните стереомикроскопи не са модулни, а се предлагат в готови конфигурации за оптимизиране на цената.

SKT

Серията учебни стереомикроскопи SKT дават отчетливи изправени образи в широко зрително поле. Учебните микроскопи SKT са отличен избор за наблюдение на биологични или физични проби, монети и буквално всякакви обекти, тъй като стативът позволява повдигане на стерео главата достатъчно високо.

Всички модели от серията учебни стереомикроскопи SKT са с наклонено тяло, стенд и широкополни окуляри 10X с регулируемо междуочно разстояние и диоптрична корекция. Обективите са в комбинации 1X-3X или 2Х-4Х. Има модели с допълнително осветление 12V 100W, модели с проходяща светлина или комбинирани модели. Предметната плака може да бъде черна/бяла или от матово стъкло.


Изтеглете брошура на английски за учебните стереомикроскопи от SKT серията.(pdf)


Учебен микроскоп SKT-3BT