Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

МИКРОСКОПИ ЗА СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

Микроскопите за скъпоценни камъни от GEM серията на MEIJI TECHNO включват EM стерео тела със зум или с фиксирано увеличение, стендове за светло поле или тъмно поле и двустепенно флуоресцентно осветление.

GEM

Микроскопите от тази серия имат отлични стендове за скъпоценни камъни с 30W халогенно осветление с флуоресценция и интегриран хардуер за тъмно поле.

GEMZ-8TR

GEM-SVH

Двете допълнителни черти на тези микроскопи в сравнение с GEM серията са: вграден контрол за варираща интензивност и въртяща се основа, която позволява обръщане на микроскопа към клиента.

GEM-SVH