Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

МЕТАЛУРГИЧНИ МИКРОСКОПИ

МТ8000

Микроскопите с преминаваща светлина осветяват прозрачните проби отдолу. Когато трябва да се наблюдават повърхности или проби, които не са прозрачни (например минерали, керамика, игли, катетри,интегрални схеми и др.) с високо увеличение, е необходим микроскоп, който пропуска светлина към повърхността на пробата през обективите.

MT7000

MT7000

Металургични микроскопи с отразена светлина. Модулни ергономично проектирани системи. Нова оптика с Epi-Plan обективи, осигуряващи изключително ярки и отчетливи образи с вярно предаване на цветовете и превъзходно плоско зрително поле. Окуляри с F.N. 22.

Вижте брошура на английски език за серията МТ7000.

MT7500

MT7500

Металургични микроскопи за светло поле и тъмно поле. Нова оптика с Epi-BD обективи, осигуряващи изключително ярки и отчетливи образи с вярно предаване на цветовете и превъзходно плоско зрително поле. Осветление за светло поле, тъмно поле и проста отразена поляризация.

Вижте брошура на английски език за серията МТ7500.

MT8000

MT8100

Металургични микроскопи с отразена и преминаваща светлина. Модулни ергономично проектирани системи. Нова оптика с Epi-Plan обективи, осигуряващи изключително ярки и отчетливи образи с вярно предаване на цветовете и превъзходно плоско зрително поле.

Вижте брошура на английски език за серията МТ8000.

MT8500

MT8300

Металургични микроскопи за светло поле, тъмно поле и проста поляризация с отразена светлина и светло поле с преминаваща светлина. Нова оптика с Epi-BD обективи, осигуряващи изключително ярки и отчетливи образи с вярно предаване на цветовете и превъзходно плоско зрително поле. Окуляри с F.N. 22.

Вижте брошура на английски език за серията МТ8500.

IM7000

IM7000

Инвертни металургични микроскопи с окуляри с FN 22, интегриран преден порт за фотоапарат или камера, оптика с корекция за безкрайност, вертикално осветление Koehler с регулируем интензитет, захранване с автоматично разпознаване на напрежението, осигуряващи отлично осветяване на пробите и контраст на образа. Здраво и стабилно тяло от закалена алуминиева сплав.

Вижте брошура на английски език за серията IM7000.