Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

ПОЛЯРИЗАЦИОННИ МИКРОСКОПИ

МТ9000

МТ9000

Поляризационните микроскопи от серията МТ9000 са модулни, ергономични микроскопски системи, идеални за учебна, изследователска или рутинна лабораторна употреба. МТ9000 са с голяма въртяща се предметна масичка с керамично покритие и по-голяма износоустойчивост, ново ергономично проектирано тяло, което е стабилно и същевременно достатъчно компактно. Съвършен микроскоп за геология, петрология, съдебна медицина, производство, кристалография, медицински изследвания, екологични проучвания и качествен контрол в производството.

Характеристики

Вижте брошурата на английски език с подробна информация за МТ9000.

MT9900 - НОВА СЕРИЯ ПОЛЯРИЗАЦИОННИ МИКРОСКОПИ

В добавка към забележителните характеристики на поляризационните микроскопи от серията МТ9000, МТ9900 са оборудвани и с фокусираща леща Бертранд, въртящ анализатор, плъзгач с 3 позиции с 1st Order Red, 1/4 Wave Plate и позиция за светло поле, кондензор с вадеща се горна леща.

MT9900

Вижте брошурата на английски език с подробна информация за МТ9900.