Лого

Новини

Новата компактна цветна камера DK Lite е икономичният вариант от CMOS серията микроскопски USB камери на MEIJI TECHNO. Тя е идеална за документиране и публикуване на микроскопски изображения с висока резолюция. Софтуерът й позволява автоматичен и ръчен баланс на бялото и пълен контрол над експозицията. Високоскоростният й USB 2.0 интерфейс елиминира необходимостта от инсталиране на допълнителен хардуер, а сензорът с нисък шум осигурява отчетливи образи в светло и тъмно поле. Подробна информация за DK Lite (PDF)

DK-Lite

БИОЛОГИЧНИ МИКРОСКОПИ MT5000

МТ5000

Микроскопите от серията МТ5000 са модулни, ергономични мискроскопски системи с разнообразни приложения, идеални за употреба в учебни, изследователски или научни лаборатории.
Серията МТ5000 предлага впечатляващо широка гама от характеристики и оптични възможности с акцент върху новаторски проектираната оптична система с корекция за безкрайност ICOSTM на MEIJI TECHNO. Новата оптика осигурява изключително ярки и отчетливи образи с отличен цвят и превъзходно плоско зрително поле. Ергономичното разположение на контролите гарантира удобна работа, повишена ефективност и максимална продуктивност.

Характеристики

Режими на работа

Още информация за МТ5000

Брошура на английски език на серията микроскопи МТ5000 (pdf)

Ръководство за работа с МТ5000 - на аглийски език (pdf)